Košarica
V košarici nimate izdelkov.
0

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine SIMPLYWILD.SI

POGODBA

sklenjena med:
Marko Rajevc s.p.
Kešetovo 6
1420 Trbovlje
ki ga zastopa direktor g. Marko Rajevc
Matična št.
Davčna št. SI46397418
(v nadaljnjem besedilu “ponudnik”)


In

KUPCEM
(v nadaljnjem besedilu “kupec”)


SPLOŠNO
  1. člen
    Namen teh pogojev poslovanja je jasno definirati prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po pogodbi se kot kupec razume vsaka fizična ali pravna oseba, ki je opravila nakup na spletni strani www.simplywild.si, ne glede na to, ali je šlo za kupca posameznika/potrošnika ali ne.
    Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine zimske kape so sestavljeni v skladu z Obligacijskim zakonikom RS, Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili TZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
2. člen
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika v spletni trgovini www.simplywild.si pravice uporabnika/kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Navedeni pogoji poslovanja urejajo prodajo izdelkov, ki so na voljo v Spletni trgovini www.simplywild.si, ki posluje na območju Republike Slovenije. Spletno trgovino zimske kape upravlja Marko Rajevc s.p., Kešetovo 6, 1420 Trbovlje.

3. člen
Navedeni pogoji poslovanja so veljavni ob vsakem obisku ali nakupu na spletni strani, in sicer z oddajo naročila na spletni strani www.simplywild.si
S potrditvijo naročila kupec samodejno sprejme navedene pogoje poslovanja. Ti pogoji poslovanja izključujejo kakršnekoli druge pogoje poslovanja z izjemo določil morebitne pisne pogodbe, ki jo na pobudo kupca ali ponudnika sprejmeta in podpišeta kupec ter ponudnik.
Pogoji poslovanja so na voljo na spletni strani, ki si jih lahko kupec prenese na svojo elektronsko napravo preko internetne povezave dostopne na spletni strani ponudnika.
Navedeni pogoji poslovanja se lahko kadarkoli dopolnijo z novimi določili, zato se kupcu predlaga, da jih prebere ob vsakem nakupu. Vsaka verzija pogojev poslovanja je posebej datirana. Za posamezno naročilo veljajo pogoji poslovanja, ki so objavljeni na spletni strani v času oddaje naročila.

4. člen
V spletni trgovini www.simplywild.si lahko nakupujejo registrirani in neregistrirani kupci.
Nakup opravljen preko spletnih strani www.simplywild.si, se šteje za nakup, opravljen skladno s pravnim redom Republike Slovenije. Slovenska notranja zakonodaja ima prednost pred evropsko zakonodajo.
Dostavo izdelkov, kupljenih preko spletnih strani www.simplywild.si, zagotavlja ponudnik preko svojih lastnih virov ali/in preko pogodbenih partnerjev na teritoriju Slovenije v skladu s pogoji lokacije in območij, na katerih ponudnik izvaja dostavo na dom.

5. člen
Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba na www.simplywild.si ažurira in spreminja pogosto in hitro. Ponudnik si prizadeva zagotoviti jasne in temeljite informacije za predstavitev osnovnih značilnosti prodajnih izdelkov, ki jih pridobi od dobaviteljev, zato ponudnik ne odgovarja za morebitne napake v podatkih.
Ponudnik si prizadeva zagotoviti ustrezne slike za vse prodajne izdelke na spletni strani. V primeru morebitnih estetskih razlik med sliko in dejanskim izdelkom, to ne vpliva na specifikacijo samega izdelka.

6. člen
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
• identiteto ponudnika (ime in sedež podjetja, matična številka),
• kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
• bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
• dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v roku, ki ga izbere kupec na podlagi ponujenih možnosti ponudnika),
• pogoje dostave izdelkov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
• vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene,
• način plačila in dostave,
• rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka – vse na posebno oz. izrecno zahtevo kupca,
• pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

7. člen
S klikom »DODAJ V KOŠARICO« kupec izjavlja:
• da je v skladu z zakonom starejši/starejša od 18 let;
• da mu ni odvzeta poslovna sposobnost;

8. člen
Naročanje preko spletne trgovine www.simplywild.si poteka v slovenskem preko interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izdelke se lahko izbira in naroča iz seznama izdelkov na spletnih straneh. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Cene na spletu so praviloma enake kot v fizični prodaji. Izjema so posebne akcijske ponudbe, ki so pripravljene izključno za spletno trgovino www.simplywild.si.
Akcijske in druge posebne cene so lahko v spletni trgovini www.simplywild.si dodatno označene. Navedene cene veljajo v trenutku oddaje naročila kupca oziroma so veljavne cene tiste cene, kot so bile veljavne v času, ko je oddano naročilo prejel informacijski sistem ponudnika.

9. člen
Vse cene v spletni trgovini www.simplywild.si so navedene v evrih ter vsebujejo davek na dodano vrednost.
Stroški pakiranja in dostave niso vključeni v ceno izdelkov in znašajo 5 evrov + ddv. Za nakupe nad 50 evrov je strošek pakiranja in dostave brezplačen. 
Cene, objavljene v spletni trgovini www.simplywild.si, se lahko neprestano spreminjajo in se oblikujejo tudi na osnovi posebnih akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov ali drugih promocijskih aktivnosti.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo oz. pošlje elektronsko sporočilo s potrditvijo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

PLAČILA


10. člen
Prodajno mesto lahko posluje znotraj Republike Slovenije, kupci – imetniki kartic Visa in MasterCard pa lahko blago naročajo tudi iz držav izven navedenega območja.
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
Neregistrirani kupci lahko plačujejo:
• po predračunu
Registrirani kupci lahko blago plačujejo:
• po predračunu
• z gotovino ob prevzemu
• s koriščenjem dobroimetja na računu
Plačilo po povzetju
Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije obračuna provizijo za odkupnino. Ta strošek ni vračunan v kupnino. To pomeni, da morate ob prejemu pošiljke poravnati kupnino + strošek pakiranja in dostave blaga v vrednosti 5,00 € + ddv + provizijo za odkupnino, ki za zneske do 1.000,00 € znaša 1,05 €, za zneske nad 1.000,00€ pa 5,36 €. Dostava blaga se ne more izvršiti na naslov “poštno ležeče”.
Kupoprodajna pogodba oz. naročilo je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (podatki v profilu uporabnika) in se hrani za čas/rok potreben za hrambo tovrstnih listin skladno s pozitivno zakonodajo in računovodskimi standardi.

11. člen
Ponudnik si pridržuje pravico do zavrnitve dobave blaga kupcu, če ima ta neporavnana pretekla naročila ali je v pravnem sporu s ponudnikom v zvezi z nakupom preko spletne strani www.simplywild.si ali če zlorablja pravico do vračila blaga skladno s 43.č. členom Zakona o varstvu potrošnikov.

12. člen
Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ne glede na vrsto nakupa ali način plačila, bo račun za nakupljeno blago dostavljen s paketom z nakupljenim blagom.
Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa in sicer za čas/rok potreben za hrambo tovrstnih listin skladno s pozitivno zakonodajo in računovodskimi standardi.

STATUS NAROČILA (SAMO REGISTRIRANI KUPCI)


13. člen

1. Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v informacijski sistem ponudnika. Kupcu so dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Pravni status takšnega naročila je “prednaročilo” in ne zavezuje ponudnika k zagotovitvi naročenih izdelkov, dokler naročilo ni potrjeno s strani ponudnika.

2. Naročilo v obdelavi: Ko informacijski sistem sprejme naročilo kupca, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavo naročenih izdelkov in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov naročila ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Pravni status takšnega naročila je “naročilo” in zavezuje ponudnika k zagotovitvi naročenih izdelkov. Za naročila, ki odstopajo od povprečnih naročil pri ponudniku si ponudnik pridržuje pravico kontaktirati kupca ter preveriti naročilo in po potrebi zahtevati drug način plačila – vse iz nabora predvidenih plačilnih sredstev oz. zahtevati drugo ustrezno zavarovanje.

3. Blago odpremljeno: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi oziroma odpošlje. Transakcija se zaračuna šele po odpremi blaga.

14. člen
Oddana naročila se obdelujejo v delovnem času od ponedeljka do petka po vrstnem redu oddanih naročil, oz. po planiranih časovnih terminih za prevzem blaga. Kupec je obveščen o statusih naročila in predvidenem roku dobave.
V primeru, ko blaga ni mogoče dobaviti, SE kupca direktno kontaktira in se dogovori za ustrezno rešitev.

DOSTAVA BLAGA


15. člen
Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku ter skladno s pogoji in cenikom, ki je objavljen v spletni trgovini www.simplywild.si.

Za dostavo naročila mora biti:
• zagotovljen dostop dostavnega vozila neposredno do lokacije, navedene na naročilu;
• zagotovljena možnost parkiranja dostavnega vozila na lokaciji, navedeni na naročilu.

Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije ter interne prevoze spletne trgovine www.simplywild.si. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete v najbližji poslovalnici Pošti Slovenije. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V kolikor imate posebne zahteve, vas naprošamo, da jih pri naročilu navedete pod opombe.

Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti ob določeni uri in dnevu na določeni lokaciji ter ga plačati na način, ki je določen ob oddaji naročila. Ob prevzemu kupec s podpisom potrdi količino in kakovost naročenega blaga.

DODATNE STORITVE IN POSEBNOSTI


16. člen
Za izdelke kupljene v spletni trgovini www.simplywild.si pripadajo kupcu enake storitve izvedene kot za izdelke kupljene v fizični maloprodajni. Storitve se izvajajo na enak način in po trenutno veljavni ponudbi oz. ceniku, ki velja na dan nakupa.

OPOZORILA IN OMEJITVE


17. člen
Omejitve aktivnostih za kupce
V spletni trgovini www.simplywild.si ne veljajo vse prodajne aktivnosti, ki se izvajajo v fizični maloprodajni mreži Marko Rajevc s.p.

GARANCIJA


18. člen
Garancijo za izdelke in reklamacijo izdelkov, ponudnik zagotavlja skladno s pozitivno zakonodajo Republike Slovenije.
Ob prijavi reklamacije se napiše reklamacijski zapisnik v dveh izvodih, enega prejme kupec. Na reklamacijskem zapisniku se zapišejo kupčeve ugotovitve in zahtevano izbirno pravico glede rešitve reklamacije. Kupec ima pravico do izbire rešitve, njegova zahteva (zamenjava blaga, dobropis ali vračilo denarja) se zabeleži na reklamacijskem zapisniku. Reklamacijski zapisnik se napiše v eni izmed poslovalnic v dveh izvodih, en izvod se posreduje kupcu.
Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.
Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu. V kolikor želite pošiljko vrniti na naše stroške, se je o tem potrebno predhodno dogovoriti.

REKLAMACIJA


19. člen
Kupec lahko prijavi reklamacijo:
• pokliče v klicni center na 031/383879.
• pošlje elektronsko sporočilo na marko@simplywild.si

Vsako pritožbo in reklamacijo bo ponudnik obravnaval v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije na izdelke oziroma storitev lahko sporočite na e-naslov marko@simplywild.si.
V primeru opravičene reklamacije je kupec opravičen do vračila stroškov prevoza ali pošiljanja do višine stroškov prevoza po veljavni PTT ali železniški tarifi.

VARNOST


20. člen
Zaradi zaščite pred zlorabami plačilnih in kreditnih kartic ponudnik lahko preverja informacije, povezane z naročilom kupca. Ponudnik prejme podatke, ki se nanašajo na naročilo kupca. V primeru, da kupec ne posreduje zahtevanih podatkov, lahko to ovira izvedbo njegovega naročila. V primeru, da se plačilo ne izvede zaradi zlorabe kreditne kartice, bo to dokumentirano. Vsakršna sumljiva ali neobičajna raba kreditnih kartic bo sporočena pristojnim organom.

21. člen
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil, skladno z izvajalcem, s katerim ima sklenjeno pogodbo za namen izvajanja storitev plačevanje preko spleta. na e-naslov marko@simplywild.si in telefon 031/383-879.

ZASEBNOST IN ZAŠČITA OSEBNIH PODATKOV


22. člen
Ponudnik se obvezuje, da bo vse osebne podatke in zasebne podatke uporabnika/uporabnikov ter podatke o nakupnih navadah kupca/kupcev uporabljal in hranil v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.
Ponudnik neposredno zbira informacije, ki jih kupci navedejo ob naročilu. Ponudnik teh informacij ne razkriva tretjim osebam oz. jih bo razkril tretjim osebam zgolj ob izpolnjenih pogojih iz Zakona o varstvu osebnih podatkov. Z izjemo obvestil, ki so povezana z naročilom, ponudnik ne kontaktira svojih kupcev, razen v primeru izrecnega strinjanja s strani kupca.

23. člen
Spletne strani za naročilo izdelkov ter prenosi so zaščiteni in ustrezno tehnično oz. elektronsko varovani. Ponudnik se obvezuje, da bo sprejel vse razumne varnostne ukrepe za zagotovitev varnosti vseh podatkov za plačilo pri naročilu kupca. Ponudnik ne odgovarja za morebitne krajo podatkov, razen v primeru malomarnosti ponudnika.

24. člen
Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov (obiskovalcev in kupcev), skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik za zakonsko določen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne strani www.simplywild.si, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo z naročilom povezano in potrebno komunikacijo.

Ponudnik bo osebne podatke uporabljal tudi za namene neposrednega trženja in proučevanja nakupnih navad na podlagi podatkov o kupljenih izdelkih in posledično ciljnega trženja. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke o nakupovanju za prej navedene namene.

Uporabnik baze podatkov je Marko Rajevc s.p. in v njej zaposlene osebe, ki z bazo upravičeno upravljajo. Za potrebe izvajanja programa, analize in različnih poizvedb lahko Marko Rajevc s.p. sodeluje z zunanjimi partnerji, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o varovanju osebnih podatkov.

Uporabnikovi/kupčevi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam oz. se ne bodo uporabljali v nasprotju z njihovim namenom, razen v primeru, da se bo uporabnik/kupec izrecno in ustrezno strinjal z drugimi izrecno opredeljenimi nameni uporabe teh podatkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega informacijskega sistema oz. elektronske naprave.

25. člen
V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ima kupec pravico do dostopa in popravka svojih osebnih podatkov, ki jih poseduje ponudnik. Podatke lahko popravi v svojem uporabniškem profilu v spletni trgovini www.simplywild.si ali pa s pisnim zahtevkom ponudniku, kateremu mora predložiti dokazilo o svoji identiteti in naslovu.

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi z varstvom osebnih podatkov na spletni strani www.simplywild.si je ponudnik dosegljiv na kontaktnih naslovih, ki so objavljeni na spletnih straneh ponudnika.

POGOJI IN SPLOŠNE DOLOČBE IN INFORMACIJE O REGISTRACIJI


26. člen
Registracija:
• Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku;
• Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu;
• Za potrebe poslovanja ponudnik zbira naslednje podatke:
– ime in priimek,
– naslov in kraj bivanja,
– naslov elektronske pošte,
– uporabniško ime, ki je enako naslovu elektronske pošte,
– geslo v skriti obliki,
– ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletnem mestu www.simplywild.si.
• Z registracijo uporabnik soglaša da bo prejemal obvestila, ki so vezana na njegovo naročilo oziroma sistemska obvestila.
• Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ponudnik ne odgovarja.

Vsak registrirani uporabnik dovoli uporabo svojih osebnih podatkov (zgolj taksativno navedenih osebnih podatkov kot navedenih v 2. odst. 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov) za potrebe izpolnitve naročila in ostalo, z naročilom povezano in potrebno komunikacijo ter za namene neposrednega trženja in proučevanja nakupnih navad.

PRITOŽBE IN SPORI


27. člen
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova ali pisno na naslov ponudnika na naslove, razvidne na spletnih straneh ponudnika. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da kupec/potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno oz. z izvensodno poravnavo, če pa to ne bi bilo možno, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

ODSTOP OD POGODBE


28. člen
Vsak kupec lahko v roku 14 dni od nakupa odstopi od pogodbe in blago vrne, ne da bi bilo potrebno navesti razlog vrnitve. Svojo namero o odstopu od pogodbe kupec sporoči na elektronski naslov marko@simplywild.si. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Vračilo artikla pošljete po pošti, na naslov: Marko Rajevc s.p., Kešetovo 6, 1420 Trbovlje.

Pogoji vračila blaga

V primeru vračila blaga neposredno na sedež podjetja, kupec izpolni odstopno izjavo, ki pa jo lahko natisne tudi tukaj in že izpolnjeno prinese na sedež podjetja. Kot datum odstopa od pogodbe velja datum, ko je kupec v poslovalnici oddal blago.

V primeru vračila blaga po pošti, kupec k pošiljki odda tudi pravilno izpolnjen in podpisan obrazec, ki ga lahko natisne tukaj. Kot datum odstopa od pogodbe velja datum, ko je pošiljka datirana s strani ponudnika poštnih storitev. Odpoved je veljavna, če je obrazec pravilno izpolnjen in podpisan. V primeru pošiljanja blaga po pošti, so stroški pošiljanja na strani kupca.

Kupec mora blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini ter v nepoškodovani embalaži in nespremenjeni količini embalaže. Ob vračilu blaga je potrebno predložiti ali v primeru pošiljanja po pošti, priložiti račun oz. dokaz nakupa vrnjenega blaga. Kupec sme opraviti ogled in preizkus blaga le v obsegu, ki je nujen za ugotovitev dejanskega stanja blaga. Če je predmet vračila blago, kupljeno kot komplet, je potrebno vrniti vse kose kompleta. Vračilo posameznih kosov kompleta ni mogoče.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljavcu blaga (Pošta Slovenije oz. internem prevozu spletne trgovine Simply Wild). Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Pogoji vračila kupnine

Vračilo kupnine bo izvedeno v roku največ 30 dni od datuma odstopa od pogodbe v poslovalnici ali od datuma odposlane pošiljke (z dodano veljavno izjavo o odstopu od pogodbe), v primeru vračila blaga po pošti. V kolikor je bilo za blago, ki je predmet odstopa od pogodbe, pri nakupu unovčen bonus v kakršnikoli obliki, se kupcu vrne kupnina vplačanega zneska, ne pa tudi zneska, ki ga je prinesel bonus. Vračilo kupnine kupcu se izvede izključno z nakazilom na kupčev transakcijski račun. Vračilo kupnine v gotovini ni mogoče.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu