Košarica
V košarici nimate izdelkov.
0

O NAS

Kdo je Simply Wild?

 

Vse se je začelo v hribih. A to ni samo hribovska zgodba. Simply Wild je nastal za vse, ki jih privlačijo nove dogodivščine in doživetja - na vsakem koraku! No, pa se vseeno za hip vrnimo v hribe. Ko smo bili lansko jesen novim dogodivščinam naproti v slovenskih gorah, se je namreč pogovor razvil v idejo, da bi radi imeli “matchy” kape ali trakove, ampak prave ponudbe na trgu ni bilo. Tako smo se odločili, da bomo prav mi ljudem ponudili kakovostne, udobne, funkcionalne in zabavne matchy kape in trakove. Ja, vedeli smo, da je trg že poln kap in trakov. Ampak malo je kakovostnih, takšnih, ki dihajo, in nam nudijo enako udobje na sprehodu ali pa pri napornem vzponu v hribe, še manj je “matchy” izdelkov za celo družino.

Tako je nastala Simply Wild linija kap in trakov za vso družino, ki vas bodo povezovali in spremljali na vaših dogodivščinah - najsi bo pri hribolazenju, smučanju, kolesarjenju in pri teku ali pa zgolj na jutranji poti v vrtec, šolo in službo ali sproščenemu pohajkovanju po mestu. Ponosni smo, da so izdelki Simply Wild izdelani v Sloveniji iz najboljših materialov. Kape in trakovi vsebujejo visok delež bombaža, ki je koži prijazen in zato odličen za uporabo tudi pri najmlajših, tako da bo Simply Wild lahko cela družina.

Izdelki Simply Wild so kakovostni, funkcionalni, udobni in zasnovani po najnovejših smernicah. Izdelki so uporabni pri različnih športnih aktivnostih in v prostem času, odlično pa se podajo tudi k elegantnejšemu videzu. Kapa ali trak Simply Wild bosta tako vedno pri roki za vsako priložnost, od prvih hladnejših jesenskih dni do hude zime in zadnjih deževnih pomladnih dni. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvnimi odtenki, ki jih narekujejo najnovejše modne smernice, a so skrbno izbrani, da vam bodo prišli prav tudi v prihodnjih sezonah.

Poglejte ponudbo in izberite svojo matchy kombinacijo! 

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu