Košarica
V košarici nimate izdelkov.
0

Pletena vreča za dojenčke

49,90 EUR
Predstavljamo pleteno vrečo in odejo v enem za malčke Simply Wild - odlično izbiro za starše, ki želijo svojemu malčku zagotoviti udobje in kakovost. Ta pletena odeja in 100-odstotnega organskega bombaža ne poskrbi le za toploto in udobje vašega otroka, temveč ponuja tudi edinstvene lastnosti, zaradi katerih je obvezna oprema za nove starše.

Zakaj bi morali za svojega malčka izbrati odejo za malčke Simply Wild:

- Vsestranska uporaba: Ta vreča za dojenčka ni le običajna vreča za otroški voziček, temveč jo lahko uporabljate tudi kot odejo za dojenčka doma ali na poti. Vreča se namreč odpira z gumbi, zato jo lahko uporabljate tako, kot vam v danem trenutku bolj koristi. Funkcija kapuce vašemu otroku zagotavlja dodatno toploto in udobje, hkrati pa ga ščiti pred vremenskimi vplivi.

- Kakovostni materiali: Poskrbeli smo, da je ta odeja izdelana iz 100-odstotne bombažne preje. Material vrhunske kakovosti je nežen do občutljive kože vašega dojenčka, zato mu zagotavlja udobje in zadovoljstvo.

- Na voljo v treh barvah: Simply Wild vreča in odeja za dojenčke je na voljo v treh različnih barvah - sivi, rožnati in modri. Izberete lahko tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu. Barve so nevtralne glede na spol, zato je odlično darilo ob rojstvu otroka.

- Primerna za vse letne čase: Ta odeja je primerna za vse letne čase, ne glede na to, ali je zima ali poletje. Pozimi jo lahko uporabljate kot dodatno plast, v toplejšem vremenu pa tudi samostojno. Zaradi njene vsestranskosti je to edina odeja, ki jo boste potrebovali, da bo vašemu otroku udobno in prijetno vse leto.

Skratka, vreča za dojenčke in odeja v enem izdelku za malčke Simply Wild je inovativen in visokokakovosten izdelek, ki ponuja edinstvene lastnosti in prednosti tako za starše kot za dojenčke. Zaradi udobne in vsestranske zasnove, kakovostnih materialov in razpoložljivosti v različnih barvah je popolna izbira za vsakega novega starša. 

Sestava in vzdrževanje:

100% organski bombaž
Podloga: poliester (topel flis)

Za dolgotrajno obstojnost materialov priporočamo pranje na 30 stopinj Celzija in sušenje na zraku.
Deli
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu